Intervenció educativa amb cavalls

L’Oasi ofereix diferents programes des d’una mirada i una intervenció educativa per a persones amb condició o no de diversitat funcional. Amb l’ajuda dels cavalls com a co-terapeutes acompanyem a infants, joves i adults en el seu desenvolupament i el seu procés personal mitjançant eines i coneixements que puguin ajudar en la vida quotidiana d’aquestes.  

Educació emocional amb cavalls

Brindem educació emocional per tal de millorar les relacions de les persones amb elles mateixes i amb les altres, contribuint en la resolució de conflictes i la salut física i mental. Utilitzem mètodes i activitats enfocades en aquest procés educatiu i oferim acompanyament a infants, joves i adults (individualment o en grup) a través dels cavalls com a motivadors i facilitadors per tal de treballar la intel·ligència emocional, les competències emocionals i l’educació emocional.

Programa educatiu per escoles

Posem a l’abast els nostres cavalls i el nostre centre a aquelles escoles (infantil, primària, secundària, estudis superiors i educació especial) que vulguin beneficiar-se de les nostres activitats i el nostre mètode pedagògic, des d’una perspectiva lúdica, amb aprenentatges vivencials, significatius i amb valors. Oferim sortides puntuals o jornades periòdiques per tal de conèixer el món del cavall des de l’experiència directa, així com assolir objectius educatius.

Extraescolars i casals

Oferim una manera d'aprendre l'equitació, el món dels cavalls, establir vincle i tenir cura d'ells, treballar en equip, adquirir habilitats socials, valors i competències que ajudaran en el desenvolupament del nen o nena. Tot això aprenent i descobrint-se en un entorn completament natural i a l'aire lliure que faran d'aquesta oportunitat una gran experiència per aprendre.