Els cavalls

Roxane

És la més veterana del grup. Té un pas força actiu i es mostra molt pacient i respectuosa durant les sessions, sobretot amb els més petits i petites. Li agrada molt les carícies al front i espera amb moltes ganes el moment del premi per menjar-se unes bones pastanagues. La Roxane participa en equitació terapèutica, hipoteràpia, equinoteràpia social, extraescolars i casals. 

Brisa

És una euga jove però amb molt bones aptituds per les sessions de Teràpia Assistida amb Cavalls, sobretot en el treball peu a terra. Té una gran capacitat de percepció emocional i mostra una curiositat constant per la persona amb la qual comparteix sessió. La Brisa participa en equitació terapèutica, educació emocional, equinoteràpia social, extraescolars i casals.

Daba

La Daba també és jove, sensible i activa. El moment que més li agrada és la higiene i preparació, ja que gaudeix de que la raspallin i rasquin per tot el cos. Té una mirada desperta, és molt respectuosa amb el seu entorn i té una gran capacitat per establir vincle amb les persones. La Daba participa en equitació terapèutica, educació emocional, extraescolars i casals. 

Laos

El Laos és un cavall molt tranquil, respectuós i afable. Es mostra en tot moment confiat per l’entorn i les persones que l’envolten. Té una mirada càlida i un saber estar que transmet molta relaxació i confort. El Laos participa en hipoteràpia.